EKO((b))logas

ekologiškai švarios žinios | eco-friendly news

Dar du būdai gyvent rimtai

Posted by candycactus - 15 kovo, 2010

… migti ir keltis su saule
… išvis nevirti maisto

Linkėjimai iš Nepalo, kuriame, kaip ir daug kur kitur vakarais siautėti norintys vakariečiai kelia poreikį generuoti daugiau elektros Himalajaus kalnuose. O tai anksčiau ar vėliau reikš užtvankas ir kitas bėdas.

Ar valgyti picą Nepalo kalnuose yra nuodėmė galima ginčytis, bet medžių čia mažėja sparčiai. Ironiška, kad medžių mažėjimas yra tiesiogiai didele dalimi susijęs del ekologiškai nusiteikusių kalnų laipiotojų, kurių daug, kurie nori valgyti aukštai, ir dažnai ne vietinį maistą, o tarkim picą, kurios gamyba reikalauja labai aukštos temperatūros. O “Organic“ užrašas čia šviečia visur.

Gyvas maistas (raw food) matyt nėra vistik pats geriausias būdas sušilti ir pasikrauti energijos kalnuose, bet šiltuose namuose Lietuvoje?

Kaktusas

6 atsakymai to “Dar du būdai gyvent rimtai”

  1. RB said

    Ne, bet čia rimtas bajeris. Žaliavalgystė turi perspektyvų. Vis pabandau po savaitėlę kitą taip maitintis. Įprastą maistą valgau kai papuolu į svečius ir nenoriu kelt rūpesčių šeimininkams. Tada pilvas kažką burzgia man. bet nelabai suprantu. Laukiu dilgėlių ir garšvų pasirodant. Dar turiu savų obuolių ir moliūgų.

  2. WOW!!! Very Nice and informative blog i like.
    Thanks for sharing.

  3. Ech tos dilemos…. užsimaniau picos 🙂

  4. gaga said

    tai gal ir internetu nustok naudotis .tai velne isradims

  5. DenrioHor said

    Super :)))

  6. nieko sau, pasirodo šitas blogas dar gyvas! 🙂

Parašykite komentarą