EKO((b))logas

ekologiškai švarios žinios | eco-friendly news

Ozonas9

Posted by linaskranauskas - 28 gegužės, 2008

Išėjo Ozonas9, kuris dar net neprikabintas prie mūsų griozdiško neegzistuojančio tinklapio. Ieškokite tradiciniuose taškuose, arba visada galima tiesiog užeiti pas mane 😉

Bet jau beveik parengėm naują. Jei 9 visas skirtas alternatyviai energetikai, kuri niekaip nesuranda kelio į Lietuvą, tai 10-tasai numeris dar labiau atsipalaiduoja ir dreifuoja tiesiog į metų šiltąjį sezoną, kai dar labiau nei visuomet galima keisti automobilį į dviratį ar netgi į ėjimą/bėgimą, kaip mano atveju. Dar konkrečiau – ateinančio numerio tema – tiesiog “atvirdangis“, greenas oras.

Čia mano pirmasis postas, tad neįsižeiskite per daug už neprofesionalumą. Tiesiog išbandinėju sistemą 😉

Šiandien su ekoblogo Ramūnu ir eko Lauryna buvome susitikę kalbėt apie visokius bebręstančius bendrus dalykus. Įdomu, kaip seksis Ozonui į visa tai integruotis ir kaip apskritai naujasis bendrumas pagaliau pajudins kažką realaus Lietuvoje (ar ne.). Visiems linkėjimai.

4 atsakymai to “Ozonas9”

  1. prijaucianti ir net labai said

    oho,
    tai kurgi ta Ozona galima rasti?
    jetau, kaip as noriu!!! noriu kuo daugiau literaturos EKO tematika susirinkti ir VISA vasara skaityti skaityti, dometis ir tapti vis zalesne:)
    kaip man tai padaryti?
    nuo ko pradeti?
    [na as jau pradejau nuo Al Goro darbu…] bet noriu Visko, Dabar, Kuo greiciau ir kuo daugiau! Kuo rimciau ir profesionaliau:)

  2. linaskranauskas said

    Tai as vis delto siulau tiesiai is manes, emailu gal parasysiu adresa.. jei vilniuj?

  3. Nepajudins – neapsimoka.

  4. mashius said

    šaunuoliai :>

Parašykite komentarą